Menu
Your Cart

Reserveer je spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Boskoop

Rupsdumper Huren BoskoopVeel kwekers in Boskoop hebben onze Rupsdumper al eens gehuurd. Het is de ideale manier om grond en of zand van plek A naar plek B te brengen op uw kwekerij of tuin. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken om bijvoorbeeld planten te vervoeren. Onze Rupsdumper is voorzien van rupsbanden en is zelfladend dmv de schep die aan de voorzijde van de dumper zit.

Woon jij in Boskoop of omgeving dan kunnen wij de rupsdumper bezorgen en weer ophalen. Door gebruik te maken van onze Rupsdumper 

Nu Onze Rupsdumper Huren?

Wij verhuren onze rupsdumper per dag van 8 uur. Dit betekent dat de rupsdumper 8 draaiuren mag hebben op die dag. 

€85 Euro Per Dag Reserveer Hem Hier

Bezorgen Jullie hem ook in Boskoop?

JA, met onze eigen bezorgdienst vanuit Alphen aan den Rijn bezorgen wij onze Rupsdumper ook in Boskoop en omgeving. Wij rekenen hier een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding is voor het brengen en het ophalen.
Rupsdumper Huren (ZH Regio +50km)
TE HUUR Populair
Brand: Verhuur Model: RUPS-87632
Een Rupsdumper huren is erg makkelijk om zand, grond en andere materialen van plek A naar Plek B te brengen in je tuin. Het scheelt echt enorm veel tijd en inspanning om dit te doen met een rupsdumper.Bij ons kun je een Rupsdumper huren die "Zelf-Ladend" is. Dit betekent dat er een laadshovel een de..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1