Menu
Your Cart

Reserveer je spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Leiden

Woon je in Leiden en omgeving en ben je op zoek naar een Rupsdumper, Trilplaat of Mini Graafmachine voor de verbouwing in de tuin? Bij ons huur je een Rupsdumper (motorkruiwagen) voor slechts €85,- per dag. Het huren van een Rupsdumper is aan te raden als je zand en/of grond moet vervoeren in je tuin. Veel mensen denken te makkelijk over het grondwerk voor hun tuin en kiezen er dan voor om dit met de hand te doen. Wij raden aan om het jezelf makkelijker te maken en je rug en zware fysieke inspanning te vermijden door het huren van een Rups Dumper.

Wat is een Rupsdumper of Motorkruiwagen?

De rupsdumper is een gemotoriseerd rupsvoertuig dat voorzien is van een schep aan de voorzijde en een laadbak. Door met de dumper tegen de zand (of grond-)berg aan te rijden kan het te vervoeren materiaal geladen worden in de laadbak. Vervolgens rij je met de rupsdumper naar de juiste plek en stort je eenvoudig het materiaal.

Vandaag nog onze Rupsdumper Huren?

Wij verhuren onze rupsdumper per dag van 8 uur. Dit betekent dat de rupsdumper 8 draaiuren mag hebben op die dag. 

€85 Euro Per Dag Reserveer Hem Hier

Wij bezorgen in de regio Leiden tegen een klein bedrag de gehuurde spullen bij je thuis en komen ze ook weer netjes ophalen. Dit is wel zo handig en hierdoor heb jij meer tijd om te te richten op jouw klus!
Rupsdumper Huren (ZH Regio +50km)
TE HUUR Populair
Brand: Verhuur Model: RUPS-87632
Een Rupsdumper huren is erg makkelijk om zand, grond en andere materialen van plek A naar Plek B te brengen in je tuin. Het scheelt echt enorm veel tijd en inspanning om dit te doen met een rupsdumper.Bij ons kun je een Rupsdumper huren die "Zelf-Ladend" is. Dit betekent dat er een laadshovel een de..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1