Menu
Your Cart

Reserveer je spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Alphen a/d Rijn

Rupsdumper huren €85 per dagOm zand en grond van plek A naar plek B te krijgen in je tuin is het handig om gebruik te maken van een zelfladende Rupsdumper. Vaak is namelijk het grondverzet een tijdrovende klus waarbij je ook nog eens zwaar fysiek werk moet doen als je dit met een schep en kruiwagen doet. Daarom is het sterk aan te raden om hiervoor onze Rupsdumper te huren.

De rupsdumper is een gemotoriseerd rupsvoertuig dat voorzien is van een schep aan de voorzijde en een laadbak. Door met de dumper tegen de zand (of grond-)berg aan te rijden kan het te vervoeren materiaal geladen worden in de laadbak. Vervolgens rij je met de rupsdumper naar de juiste plek en stort je eenvoudig het materiaal.

Wat kost een Rupsdumper Huren?

Wij verhuren onze rupsdumper per dag van 8 uur. Dit betekent dat de rupsdumper 8 draaiuren mag hebben op die dag. 

€85 Euro Per Dag Reserveer Hem Hier

Kan iedereen hem besturen?

JA, in principe is de dumper door iedereen wel te besturen. Bij het afleveren (brengen) van de dumper krijgt u duidelijke uitleg en instructies in het gebruik. Wilt u liever dat wij hem voor u besturen en d eklus klaren dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij rekenen een uurtarief voor een rupsdumper machinist van €38,- per uur. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u dit aangeven bij uw reservering in het opmerkingen veld.

Bezorgen Jullie Hem Thuis?

JA, wij hebben een eigen transport en bezorgdienst. Deze service bieden we GRATIS aan in Alphen aan den Rijn en voor de rest van de omliggende woonplaatsen vragen wij een kleine vergoeding voor het brengen en halen. We bezorgen hem op de gehuurde dag tussen 09:00 en 10:00 en halen hem weer op tussen 16:00 en 17:00. Mocht je hem langer nodig hebben dan kun je meerdere dagen selecteren bij het reserveren.

Rupsdumper Huren Alphen aan den Rijn
TE HUUR
Brand: Verhuur Model: RUPS-243
Ben je op zoek naar een Rupsdumper om te huren in Alphen aan den Rijn en omstreken (tot max +50km). Bij ons kun je een gemotoriseerde en zelfkiepende rupsdumper huren die speciaal geschikt is om bijvoorbeeld zand en grond eenvoudig en snel te vervoeren.De Rupsdumper wordt vaak gebruikt in tuinen om ..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1