Menu
Your Cart

Reserveer je KLUS of spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Graafmachine Huren - Tuin Afgraven in Heel Nederland

We zijn onlangs ook begonnen met het verhuren van onze Mini Graafmachine voor het afgraven van uw tuin. Voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden verhuren wij onze graafmachine voor het uitvoeren van al het grondwerk zoals het afgraven van uw voortuin of achtertuin.

Het opnieuw bestraten of herinrichten van een voortuin, achtertuin of oprit begint in veel gevallen met het afgraven van de huidige toplaag (grond). Maar ook het verwijderen van bomen en struiken is een vereiste alvorens je kunt beginnen met het opnieuw bestraten.

Graafmachine Huren - Tuin Afgraven

Onze graafmachine is geschikt voor al het grondwerk in en om het huis. Hij is smal genoeg om door de meeste poortdeuren te komen en is sterk genoeg om al het grondwerk snel en netjes te voltooien in uw tuin. Wij werken met de JCB 8008 Graafmachine (zie foto).

  • Afgraven Achtertuin
  • Afgraven Voortuin
  • Afgraven Oprit
  • Verwijderen struiken / bomen
  •  Reserveer NU onze Graafmachine voor uw tuin  - KLIK HIER

Wij rekenen op dit moment een actietarief voor het huren van onze Mini Graafmachine inclusief Machinist en Brandstof van slechts €250,- euro voor het uitvoeren van de bovenstaande werkzaamheden (alleen voor particulieren).

Graafmachine & Machinist Huren - Sleuven Graven Kabels

Onze graafmachine is tevens zeer geschikt voor het graven van sleuven voor o.a het leggen van riolering en kabels voor glasvezel, wij rekenen hiervoor een ander tarief dan onze werkzaamheden hierboven voor particulieren. De graafmachine is voorzien van smalle bak en is zeer zuinig in gebruik. Voor een meerprijs leveren wij een vakkundige machinist die gespecialiseerd is in het graven van sleuven. Wij rekenen voor een hele werkdag van 8 uur inclusief machinist, machine en brandstof €450,- euro. Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze planner op het nummer: 06-81908133.

Onze graafmachine is te huur in o.a: Alphen aan den Rijn, Boskoop, Nieuwkoop, Ter Aar, Leimuiden, Leiden en omliggende plaatsen


Tuin Afgraven Alphen aan den Rijn