Menu
Your Cart

Reserveer je spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Mini Graafmachine Huren

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig uitgraven van uw voortuin, achtertuin of oprit. Bij ons kun je een Mini Graafmachine Huren inclusief Machinist. Met onze (mini-) graafmachine kunnen wij netjes uw tuin uitgraven en bijvoorbeeld planten, bosjes en (kleine) bomen verwijderen.

De graafmachine wordt altijd inclusief machinist verhuurd. Wij kunnen in principe in iedere achtertuin komen mits de doorgang van de poort breed genoeg is (75cm). De graafmachine wordt veel gebruikt voor het graven van een gat voor de trampoline, afgraven aarde / grond en beplanting, slopen van oude tuinhuisjes, uitgraven van een vijver.

Wij werken veel in de plaatsen: Alphen aan den Rijn, Leiden, Boskoop, Ter Aar, Leimuiden, Nieuwkoop, Waddinxveen, Aarlanderveen, Woerden, Zwammerdam.
↳ Onze graafmachine is uiteraard ook te huur voor collega's / hoveniers die op hun klus een graafmachine nodig hebben! 

Mini Graafmachine en Machinist Huren
TE HUUR Populair
Brand: Verhuur Model: Machinist + Graafmachine
Heeft u een klus in uw tuin voor een graafmachine? Huur onze Mini Graafmachine dan inclusief vakkundige Machinist. Wij werken in de Regio Alphen aan den Rijn en omstreken en zijn u graag van dienst.Onze JCB 8008 is geschikt voor het uitvoeren van o.a de onderstaande werkzaamheden, maar kan in overle..
€475,00
Excl. BTW:€392,56
Afvalcontainer Grond Huren 6 m3 (kuub)
TE HUUR
Model: 34027370
Om het grond kwijt te kunnen wat uit uw tuin komt is het verstandig om een afvalcontainer te huren voor grond. Zo hoeft u niet zelf naar de "stort" te rijden.Wij verhuren deze container alleen in combinatie met het inhuren van onze Mini Graafmachine voor het afgraven van uw voortuin, achtertuin of b..
€399,00
Excl. BTW:€329,75
Graafmachine Minigraver Huren
TE HUUR
Brand: Verhuur Model: Mini Graafmachine 1 Ton
Onze Mini Graafmachine is te huur voor slechts €99,- per dag. De Mini Graafmachine is ideaal voor het zelf afgraven van uw tuin en bespaart je een hoop werk. Door het verstelbare onderstel / rupsen kan hij door smalle doorgangen rijden.De verstelbare onderwagen biedt machines van deze afmetingen ong..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Trampoline Laten Ingraven Trampoline Laten Ingraven
TE HUUR
Brand: Verhuur Model: 093489058349098
Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw trampoline netjes kan ingraven in de tuin? Wij graven in de regio Alphen aan den Rijn en omstreken trampolines in met onze Mini Graafmachine. Dus wil je de trampoline laten ingraven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Mini Graafmachine kan in v..
€375,00
Excl. BTW:€309,92
Trilplaat Huren - Gamma Praxis Karwei
TE HUUR
Brand: Verhuur Model: 032897238907
Direct jouw Trilplaat Huren doe je via deze pagina. Wij hebben het scherpste tarief en je mag hem voor die prijs de hele dag gebruiken (8 uur).Zorg dat je hem op tijd reserveert want het kan in bepaalde periodes erg druk zijn als men veel bezig is in de tuin. Gebruik hem om het zand aan te trillen i..
€28,00
Excl. BTW:€23,14
Vijver Laten Graven met Graafmachine
TE HUUR
Brand: Verhuur Model: 093489058349096
Ben je van plan een vijver aan te gaan leggen in je tuin? Hou er dan rekening mee dat het graven hiervan een behoorlijke en vooral tijdrovende klus kan zijn. Om het graven van een vijver efficiënt te doen is het aan te raden om hiervoor een (mini-) Graafmachine in te zetten. In veel gevallen is hier..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6