Menu
Your Cart

WIJ ZIJN: DE SPECIALIST VOOR HET UITGRAVEN VAN TUINEN MET GRAAFMACHINE

Shovel Huren voor Tuin inclusief Bestuurder

Een shovel wordt gebruikt voor het (snel) verplaatsen van grond, zand, grind en andere materialen. Een shovel wordt ook wel een "Wiellader" genoemd, deze benaming wordt echter niet zo vaak meer gebruikt.

Bij ons kun je een shovel huren inclusief vakkundige machinist om uw klus te helpen uitvoeren. Het inhuren van een shovel is vaak aan te raden en in veel gevallen een stuk goedkoper dat dat u dezelfde werkzaamheden zelf had uitgevoerd met de hand. Het werk wat een shovel per dag kan uitvoeren (het verzetten van een X-aantal m3) is uiteraard vaak velen malen meer dat u met de hand of eventueel een kruiwagen kunt doen. Een snelle berekening is vaak al genoeg om u zelf te overtuigen dat het inzetten van een shovel een verstandige keuze is.

Shovel en Machinist Huren Aalsmeer
RESERVEER OP TIJD
Brand: Verhuur Model: SHOVEL-HUREN-AALSMEER
Gaat u bijvoorbeeld de tuin verbouwen in Aalsmeer en heeft u daarbij een shovel / Wiellader nodig inclusief vakkundige Machinist / Bestuurder? Met het huren van een Shovel maakt u het een stuk makkelijker en bent u vaak veel sneller klaar. Bij ons kunt u een Shovel inclusief Machinist (bes..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Shovel en Machinist Huren Alphen aan den Rijn
RESERVEER OP TIJD
Brand: Verhuur Model: SHOVEL-HUREN-ALPHEN
Gaat u de tuin verbouwen in Alphen aan den Rijn en heeft u daarbij een shovel / Wiellader nodig inclusief vakkundige Machinist / Bestuurder? Met het huren van een Shovel maakt u het een stuk makkelijker en bent u vaak veel sneller klaar. Bij ons kunt u een Shovel inclusief Machinist (bestu..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Shovel en Machinist Huren Boskoop
RESERVEER OP TIJD
Brand: Verhuur Model: SHOVEL-HUREN-BOSKOOP
Gaat u bijvoorbeeld de tuin verbouwen in Boskoop en heeft u daarbij een shovel / Wiellader nodig inclusief vakkundige Machinist / Bestuurder? Met het huren van een Shovel maakt u het een stuk makkelijker en bent u vaak veel sneller klaar. Bij ons kunt u een Shovel inclusief Machinist (best..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Shovel en Machinist Huren Haarlem
RESERVEER OP TIJD
Brand: Verhuur Model: SHOVEL-HUREN-HAARLEM
Gaat u bijvoorbeeld de tuin verbouwen in Haarlem en heeft u daarbij een shovel / Wiellader nodig inclusief vakkundige Machinist / Bestuurder? Met het huren van een Shovel maakt u het een stuk makkelijker en bent u vaak veel sneller klaar. Bij ons kunt u een Shovel inclusief Machinist (best..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Shovel en Machinist Huren Hoofddorp
RESERVEER OP TIJD
Brand: Verhuur Model: SHOVEL-HUREN-HOOFDDORP
Gaat u de tuin verbouwen in Hoofddorp (en omgeving) en heeft u daarbij een shovel / Wiellader nodig inclusief vakkundige Machinist / Bestuurder? Met het huren van een Shovel maakt u de klus een stuk makkelijker en bent u vaak veel sneller klaar. Bij ons kunt u een Shovel inclusief Machinist&nbs..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Shovel en Machinist Huren Leiden
RESERVEER OP TIJD
Brand: Verhuur Model: SHOVEL-HUREN-LEIDEN
Gaat u bijvoorbeeld de tuin verbouwen in Leiden en heeft u daarbij een shovel / Wiellader nodig inclusief vakkundige Machinist / Bestuurder? Met het huren van een Shovel maakt u het een stuk makkelijker en bent u vaak veel sneller klaar. Bij ons kunt u een Shovel inclusief Machinist (bestu..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6