Menu
Your Cart

Reserveer je spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Rupsdumper Huren

Een Rupsdumper (Motorkruiwagen Zelfladend) wordt vaak gebruikt voor het transporteren van Zand, Grond en / of Stenen van A naar B in uw tuin. De machine is voorzien van rupsbanden waardoor hij makkelijk door het terrein rijdt. Door de hydraulische kiepbak kan hij zijn lading makkelijk zelf storten.

Bij ons kun je een Rupsdumper Huren. Wij verhuren hem MET en eventueel zonder machinist en kunnen hem bij u thuis komen brengen. Het inzetten van een rupsdumper voor het grondwerk van uw tuin is zeer aan te raden. Het scheelt vooral veel tijd en je hoeft zelf het zware werk niet te doen. Wij verhuren onze Rupsdumper vaak in combinatie met onze (Mini-) Graafmachine. Het combineren van beide machines is zeer efficiënt en scheelt echt enorm veel tijd en zwaar fysiek werk.

 TE HUUR IN:  Heel Zuid Holland, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Leiden, Leimuiden, Aarlanderveen, Waddinxveen en alle andere woonplaatsen tot max 50km van Alphen aan den Rijn.

Scroll naar beneden voor ons Huur Aanbod 

Rupsdumper Huren (ZH Regio +50km)
TE HUUR Populair
Brand: Verhuur Model: RUPS-87632
Een Rupsdumper huren is erg makkelijk om zand, grond en andere materialen van plek A naar Plek B te brengen in je tuin. Het scheelt echt enorm veel tijd en inspanning om dit te doen met een rupsdumper.Bij ons kun je een Rupsdumper huren die "Zelf-Ladend" is. Dit betekent dat er een laadshovel een de..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Rupsdumper Huren Alphen aan den Rijn
TE HUUR
Brand: Verhuur Model: RUPS-243
Ben je op zoek naar een Rupsdumper om te huren in Alphen aan den Rijn en omstreken (tot max +50km). Bij ons kun je een gemotoriseerde en zelfkiepende rupsdumper huren die speciaal geschikt is om bijvoorbeeld zand en grond eenvoudig en snel te vervoeren.De Rupsdumper wordt vaak gebruikt in tuinen om ..
€99,00
Excl. BTW:€81,82
Shovel met Machinist / Bestuurder Huren
TE HUUR
Brand: Verhuur Model: SHOVEL-HUREN
Gaat u de tuin verbouwen en heeft u daarbij een shovel / Wiellader nodig inclusief vakkundige Machinist / Bestuurder? Met het huren van een Shovel maakt u het een stuk makkelijker en bent u vaak veel sneller klaar. Bij ons kunt u een Shovel inclusief Machinist huren. Wij verhuren de Wiellader p..
€750,00
Excl. BTW:€619,83
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3