Menu
Your Cart

WIJ ZIJN: DE SPECIALIST VOOR HET UITGRAVEN VAN TUINEN MET GRAAFMACHINE

Tuin Laten Afgraven met Graafmachine

Je tuin afgraven is vaak een zware klus. Door het (in-)huren van een graafmachine inclusief vakkundige machinist om je tuin af te graven maak je het al een stuk eenvoudiger om te doen. Wij zijn gespecialiseerd in het afgraven of uitgraven van je voortuin, achtertuin of oprit.

Wij Graven Uw Tuin Uit: Het afgraven van een tuin doen wij met behulp van onze graafmachine die optioneel is voorzien van een hoogte laser. Zo kunnen wij uw tuin op de juiste hoogte uitgraven en eventueel ook weer voor u aanvullen met nieuwe grond of straatzand.

Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Holland maar tegen een kleine meerprijs voor de reiskosten komen we ook graag uw tuin afgraven in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum en omliggende plaatsen).

Wat heb je nodig voor het laten uitgraven van je Tuin?

Vaak is bij het laten uitgraven met een graafmachine van een tuin ook noodzakelijk om het grond af te voeren. Voor het afvoeren van het grond (of zand) heb je een kruiwagen of een gemotoriseerde kruiwagen nodig. De gemotoriseerde kruiwagen noem je een rupsdumper. We kunnen deze grond laten afvoeren in een grondcontainer of het ergens anders bij u in de tuin storten.

Mogen wij ook uw tuin uitgraven binnenkort? Als u woont in 1 van de onderstaande woonplaatsen OF in de buurt van deze plaatsen komen kunt u direct een afspraak inplannen in onze agenda.

Scroll naar beneden om uw klus in te plannen