Menu
Your Cart

Reserveer je spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Over Ons

Welkom en leuk dat je ons gevonden hebt. Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Vanuit ons kantoor met aansluitend magazijn aan de Ondernemingsweg 2b bedienen wij onze klanten in de regio Zuid-Holland. Alle producten op onze verhuur website hebben wij ook daadwerkelijk zelf op voorraad en aangekocht. Wij verhuren GEEN spullen van andere en doen ons niet groter voor dan we zijn.

Tuin Afgraven met Graafmachine en meer..

Naast het verhuren van Trilplaten zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het grondwerk voor uw tuin of oprit. Wij beschikken over een eigen Graafmachine die speciaal gemaakt is om zijn werkzaamheden uit te voeren op een klein oppervlak zoals een achtertuin of voortuin.

Het afgraven van uw tuin met onze Graafmachine en het eventueel afvoeren van grond, gras, grind of struiken en bomen is iets waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij beschikken naast onze Graafmachine ook over een eigen Rupsdumper en een Shovel. Kortom; wij hebben alles in huis om uw klus vakkundig en met kwalitatieve machines uit te voeren.

Eigen Bezorgdienst - Gratis Gebracht

Wij beschikken over een eigen bezorgdienst. Onze Chauffeur brengt alle gehuurde spullen rond in de regio en haalt ze ook weer netjes bij u op. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere in de branche door altijd de laagste (huur-)prijs te geven en door gratis de gehuurde spullen te bezorgen en weer op te halen.

Bekijk ons huuraanbod snel! Mocht u nog vragen hebben dan staan we altijd voor u klaar.

Met vriendelijke Groeten,
Het Team van TrilplaatHuren.nl

---------------------------------------------------------

- Link naar onze Trilplaten
- Link naar ons Gereedschap