ALPHEN A/D RIJN - Sinds de zomer van 2019 verhuurt ons bedrijf Trilplaten in Alphen aan den Rijn en omstreken. We begonnen met het verhuren via Facebook maar al gauw waren al onze trilplaten bijna ieder weekend verhuurd. Het werd al snel duidelijk dat we hier een professioneel verhuur systeem voor moesten maken om de reserveringen van de Trilplaten soepel en makkelijk te laten verlopen.

Door de aankoop van de website met bijbehorende software kunnen wij onze klanten in Alphen aan den Rijn en omstreken bedienen met een duidelijk verhuur systeem om onze Trilplaten en ander Gereedschap te reserveren.

Kwalitatieve Trilplaten

Wij werken uitsluitend met professionele (verhuur) Trilplaten. Hiervoor hebben wij gekozen voor Belle Trilplaten. Deze trilplaten zijn voorzien van Honda motoren en zijn onverwoestbaar en de meest betrouwbare uit de markt.

Reserveer Jouw Trilplaat Snel

Ben je op deze website gekomen en heb je eerdaags een klus waar je een trilplaat voor moet huren of wellicht ander gereedschap? Reserveer dan op tijd jouw Trilplaat via ons verhuur systeem! Wij hanteren de scherpste prijs uit de regio EN komen de gehuurde Trilplaat gratis bij je brengen en halen hem natuurlijk ook weer bij je op.


Reserveren kan hier