VERHUUR - Onze verhuur vloot is uitgebreid met de aankoop van een mini graafmachine van het merk JCB. De machine is voorzien van een verstelbaar onderstel waardoor hij door de meeste deuropeningen en poortdeuren kan rijden om zo daar werkzaamheden te verrichten.

Mini Graafmachine Huren?

Om onze Mini Graafmachine te huren voor bijvoorbeeld het uitgraven van je tuin hebben we zeer aantrekkelijke tarieven. Je huurt bij ons de JCB Mini Graafmachine inclusief Machinist voor slechts 250 euro per dag. Hiermee zijn wij zeer concurrerend en zelfs veruit de goedkoopste uit de regio Zuid Holland / Alphen aan den Rijn.

Onze machine kun je huren voor bijvoorbeeld het uitgraven van je tuin, afgraven van grond of gras of het verwijderen van struiken of kleine bomen. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden waar onze graafmachine voor gebruikt kan worden.

Hele Dag inclusief Machinist €250,-

Vele klanten gingen je inmiddels voor en daarom is het verstandig om jouw klus tijdig te reserveren in onze agenda. Dit kun je eenvoudig zelf doen via onze website, klik hier.