Menu
Your Cart

Reserveer je spullen op tijd! Het is erg druk op het moment!

Trilplaat Huren Alphen ad Rijn e.o

Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit betekent dat wij vanuit Alphen onze klanten kunnen helpen in de onderstaande plaatsen rond Alphen aan den Rijn. Wij verhuren onze Trilplaten en ander Gereedschap in het Groene Hart. Staat jouw woonplaats hieronder dan komen we hem ook nog GRATIS bij je brengen en halen hem ook weer netjes op.

Woon je in een andere plaats? - Wij verhuren onze Trilplaten ook in omliggende woonplaatsen die niet op de onderstaande lijst staan maar rekenen hiervoor bezorgkosten. Staat jouw woonplaats niet op onderstaande lijst dan rekenen wij binnen een straal van 17km rond Alphen a/d Rijn €10,- bezorgkosten. Het is ook mogelijk om bij ons af te halen, hiervoor betaal je een borg en is jouw legitimatie verplicht.

 SPOED -  Het is bij ons vaak ook mogelijk om vandaag nog te huren. In veel gevallen betekent dit dat we al binnen 1 uur bij je kunnen zijn. Je betaald dan wel de dagprijs ongeacht hoe laat we hem bij je komen brengen. We komen de spullen dan rond 17:00 weer ophalen. Bel even om te kijken of je vandaag nog kunnen helpen: 06-81908133.

Verhuur Gebied TrilplaatHuren.nl

Alphen aan den RijnGratis Bezorging


BodegravenGratis Bezorging


BoskoopGratis Bezorging


NieuwkoopGratis Bezorging


ReeuwijkGratis Bezorging


Ter AarGratis Bezorging


Overige Woonplaatsen - Binnen een straal van 5km vanaf Alphen a/d RijnGratis Bezorging


Buiten Alphen - Binnen 17km vanaf Alphen a/d Rijn (Brengen incl. ophalen vanaf min. orderwaarde 30 euro)Bezorgkosten€10,-