Menu
Your Cart

WIJ ZIJN: DE SPECIALIST VOOR HET UITGRAVEN VAN TUINEN MET GRAAFMACHINE

Tuin Laten Afgraven - Hoe gaat dat?

In dit artikel vertellen we je meer over het afgraven van je tuin en het grondwerk wat daarbij komt kijken. Welke machines heb je bijvoorbeeld nodig, wat zijn de kosten en waar moet je op letten? Wij hebben de kennis en machines in ieder geval in eigen huis om dit vakkundig en tegen een scherp tarief voor u uit te voeren.

Als je op deze pagina bent gekomen is de kans groot dat je meer informatie zoekt over het afgraven van je voortuin, achtertuin of bijvoorbeeld je oprit. In alle gevallen is het in ieder geval een zware klus om zelf met de hand uit te voeren (afhankelijk van de hoeveelheid m3).

Wat heb je nodig om je Tuin Af te Graven?

Afhankelijk van hoeveel grond, zand of grind er afgegraven moet worden uit de tuin heb je de volgende machines en vakkundig personeel (ook wel machinist genoemd) nodig.

  • Een Mini Graafmachine - Deze doet het graafwerk en kan op hoogte afgraven of aanvullen.
  • Een Roterende Laser - Voor het op de juiste hoogte afgraven of aanvullen.
  • Een Rupsdumper of Motorkruiwagen - Dit is om het materiaal in of uit de tuin te transporteren.
  • Een Afvalcontainer - Voor de af te voeren grond, stenen, grind of zand


1) Mini Graafmachine voor Afgraven Tuin Huren

Voor werkzaamheden in en om het huis kun je het beste gebruik maken van een Mini Graafmachine. Deze past in veel gevallen door de poortdeur heen om op deze manier het afgraven of ander grondwerk in uw tuin te verrichten.

2) Roterende Grond Laser Huren

Om op de juiste hoogte de grond of zand af te graven (of aan te vullen) is het verstandig om gebruik te maken van een laser. Hierdoor kun je altijd juist maat houden en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan in het aantal berekende kuubs (m3)


    2) Rupsdumper Huren

    Voor het vervoer van je zand of grond is het aan te raden om een rupsdumper (of motorkruiwagen) te huren. Het maakt jouw werk een stuk makkelijker en fysieke inspanning is een stuk minder aangezien de rupsdumper het zware werk voor je doet